Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over PS4 Pro vs Slim, trein-games en Nintendo Switch

02/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Week 49 is aangebroken en deze staat natuurlijk bijna volledig in het teken van Xbox. Maar, voordat de X-week begint zijn er natuurlijk eerst nog een paar vragen die beantwoord moeten worden. En daar is brievenmaandag natuurlijk voor. Koos is terug van vakantie en gaat samen met Jelle vragen beantwoorden. Vragen over onder meer PS4 Pro vs Slim, ideale trein-games en de Nintendo Switch. En er komen ook wat andere niet game-gerelateerde vragen langs.

PS4 Pro vs PS4 Slim

Altijd gezellig, van die vergelijkingsdiscussies op de maandagmiddag. Tijdens Black Friday was er natuurlijk genoeg om te kiezen, en dus moesten mensen ook een beslissing maken tussen korting op de PS4 Pro of PS4 Slim. De vraag is dan natuurlijk (zelfs als de beslissing al gemaakt is) welke versie van de PS4 het beste is. Koos en Jelle gaan proberen antwoord te geven op deze vraag.

Wat is de ideale trein-game?

Zeg het maar. Je mag jouw suggesties natuurlijk achterlaten in de comments, maar Jelle en Koos doen het in het item. En het is natuurlijk niet zo gek dat games op de Nintendo Switch vaak genoemd worden. Want om nou je PS4, PC of Xbox One mee te nemen in de trein is ook allesbehalve ideaal. Een paar mobile games en games op wat oudere handhelds worden ook genoemd.

Een Nintendo Switch kopen als je geen Nintendo-fan bent?

Op het eerste oog zou je zeggen: waarom niet. Als je het geld hebt natuurlijk. Want een handheld is, zeker voor onderweg, natuurlijk wel zo handig. Maar wat voor games zouden dan ideaal zijn op zo’n Switch? Moet er dan gedacht worden aan een Witcher 3: Wild Hunt of toch aan de Mario en Zelda-games van het platform? Koos en Jelle gaan proberen deze vraag op basis van hun eigen ervaringen te beantwoorden.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch