Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Pokémon GO en VR

18/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerlijk is eerlijk, het is een maandag waar weinig over te klagen valt. Brievenmaandag en het zonnetje erbij! In deze Brievenmaandag over Pokémon GO en VR vertellen Karim, JJ en Skate over hun weekend, over hun vakantieplannen en behandelen ze natuurlijk een aantal brieven, mails en tweets!

Afgelopen week is er een hoop gebeurd. De gebeurtenissen in Turkije, bijvoorbeeld, en de release van Pokémon GO in Nederland. Skate en JJ gaan op vakantie naar Turkije. Zullen ze hierdoor minder genieten van hun vakantie? Verder heeft JJ, wegens ‘journalistieke redenen’ (uhuh), toch maar Pokémon GO geïnstalleerd.

Ook deze Brievenmaandag zullen er een aantal vragen over Pokémon GO voorbij komen, maar ook over virtual reality en vertellen Karim, JJ en Skate meer over hun verwachtingen van de games die op de NX zullen uitkomen.

Dus ben je benieuwd naar het weekend van Karim, JJ en Skate? Of ben je benieuwd naar de vakantieplannen van de heren of naar de ingezonden brieven, mails en tweets? Je ziet het in deze Brievenmaandag! Deel jouw mening met ons in de comments. Mocht je met vragen zitten, dan kun je altijd een mail naar redactie@blammo.tv sturen, een tweetje eruit knallen met #brievenmaandag of een comment onder de wekelijkse Brievenmaandag Facebook-post op onze Facebook-pagina!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch