Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Pokémon Go en Gatebil

11/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste week met Pokémon Go zit erop en heel de redactie heeft genoeg kilometers gelopen om minstens één keer rond de wereld te gaan. Niet iedereen is even blij; vooral Skate lijkt zich flink te storen aan de Pokémon-gekte op de redactie. Hij zit samen met Jelle en JJ aan tafel om zijn hart te luchten, maar vooral een lading brieven te bespreken in deze Brievenmaandag over Pokemon Go en Gatebil!

Terwijl Daan, Jelle en Steven naar Noorwegen scheurden voor Gatebil 2016, was iedereen op de redactie in de ban van Pokémon. Een kleine week later is er vrij weinig veranderd; Pokémon Go is het gesprek van de dag en wanneer er een Pidgey op het balkon te vinden is, duikt iedereen er bovenop. Emiel heeft tussen opnames door zelfs ‘even’ twee uur de tijd gevonden om de stad uit te kammen voor Pokémon die nog niet in zijn collectie zaten.

Andere media lijken het fenomeen ook op te merken, want sinds de Pokémon-gekte wordt de redactie doodgegooid met uitnodigingen voor radio-gesprekken en is Shelly zelfs uitgenodigd om te chillen bij RTL Late Night!

Maargoed, gelukkig voor Skate zijn er ook andere onderwerpen die aan bod komen in deze ietwat late Brievenmaandag over Pokémon Go en Gatebil. Ben je benieuwd wat er nog meer besproken wordt, of wil je Skate los horen gaan over Pokémon Go? Check deze Brievenmaandag en laat een reactie achter in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch