Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over PlayStation 5, Racing Wheels & OLED TV

14/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor Brievenmaandag. Tegenwoordig zijn het niet echt meer brieven die wij binnen krijgen, maar wat maakt dat uit. En nu kun je niet alleen je vragen stellen via al onze social media kanalen en in de Twitch chat. Maar ook via Discord! En deze week hebben we zoals altijd, een aantal leuke vragen van de community voor je.

Wel of geen PlayStation 5 aankondiging dit jaar?

Vorige week hebben wij samen met jullie proberen te voorspellen wat 2019 ons gaat brengen. Specifiek in dit item krijgen wij de stelling: ‘Wordt de PlayStation 5 nog dit jaar aangekondigd?’. Maar liefst 74% van de community denkt van wel. Ook alle Gamekings op de redactie is het daar mee eens. Maar een kwart van de mensen die de enquête hebben ingevuld denkt van niet. Zo ook één van onze kijkers die in zijn brief aangeeft dat het niet logisch is dat Sony zijn nieuwe console dit jaar gaat aankondigen. De PlayStation 4 verkoopt op dit moment namelijk prima en ze zijn de strijd met Xbox hard aan het winnen. Waarom zou Sony een reset willen en zijn voorsprong kwijt raken? Jelle & JJ leggen uit waarom zij toch dit jaar nog een aankondiging verwachten.

Racing Wheels & OLED TV

Ook komen electronica en game peripherals aan bod in Brievenmaandag. Zo is er iemand die op zoek is naar een racing wheel voor zijn setup. Gelukkig heeft Koos daar een antwoord op. Hij is zelf een groot fan van race games en heeft daarom ook zelf thuis een racing wheel staan. Welke hij kan aanraden zie je in het item. Een andere vraag was of wij spelen op een OLED TV. Dat schijnt toch de beste, maar tevens ook de duurste ervaring te zijn. Is het verschil dan dusdanig groot dat het de moeite waard is om een nieuw televisie aan te schaffen?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch