Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over PlayStation 5, 8D audio & onze favo console aller tijden

30/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Maandag is al jarenlang Brievenmaandag bij Gamekings. En dus serveren we er ook eentje op deze zonnige maar frisse maandag. Dit keer met Daan en Jelle achter de desk. In een speciale tijd. Want hoeveel kun je vertellen over het afgelopen weekend als je verplicht thuis moet blijven en een beetje gamen op je PlayStation? Of valt er dan juist veel te vertellen? Is het dan juist interessant om te horen hoe anderen omgaan met de verveling die op de loer ligt? We gaan het allemaal zien in de Brievenmaandag van maandag 30 maart.

‘Waarom denken we dat Sony momenteel verkeerd bezig is met de PlayStation 5?’

Jelle en Daan zitten klaar om de vragen te beantwoorden die via mail, Discord en in de chat zijn binnen gekomen. En ongetwijfeld zitten daar vragen over Corona bij. Daar ontkomen we niet aan. Maar er is gelukkig meer. Zo is er een goede vraag over de PlayStation 5. Waarom wij denken dat Sony op dit moment niet goed bezig is met de? Denk aan de techtalk van Mark Cerny. Of hebben jullie die al weer verdrongen? Een andere leuke vraag is er een over onze favoriete console. Waar hebben Daan en Jelle het meest plezier mee gehad? Is dat een recentelijk verschenen console of juist een stuk retro hardware?

Wat missen we het meest tijdens de Corona lockdown

Ook een vraag over sport. Of we nu thuis sporten omdat de sportscholen dicht zijn? En gebruiken we daar games bij? En wat missen we het meest tijdens deze Corona lockdown? Hopelijk houdt Jelle zich in, want je weet wat de man denkt over sportscholen en hoe aankijkt tegen de wereld die naar de kloten gaat. Tot slot zijn er ook wat vragen over het wegwerken van onze back catelogue. Spelen we momenteel oude games? Zo ja, welke titels zijn dat dan? Dit en meer kun je lekker tot je nemen in deze Brievenmaandag. Het houdt je in ieder geval weer een uurtje bezig.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch