Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Rise of the Ronin, PC Mods & flipperkasten

11/03/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een weekend met redelijk weer keren we terug naar de keiharde realiteit. Dit keer helaas zonder de zon, maar dat mag de pret niet drukken. Het eerste wat we altijd op de maandag doen, is, gezagsgetrouw als we zijn, een bak koffie zetten en een nieuwe editie van Brievenmaandag opnemen. De langstlopende gaming rubriek van Nederland. Al zeventien jaar lang beantwoorden we elke maandag de prangende vragen van de community, zodat iedereen senang de werkweek in kan gaan. De heren die vandaag zijn aangeschoven zijn Jelle, Koos en Steven. Handig aangezien we ons nog steeds in de ‘PC Maart’ bevinden en we zo minimaal twee mensen hebben die klaar zijn voor zulke vragen. Bijvoorbeeld over PC-mods en kabelmanagment. Jelle, Koos en Steven zijn dan de ideale mannen om deze vragen te beantwoorden. Ga er dus maar even voor zitten, dit is de Brievenmaandag van maandag 11 maart 2024.

We spelen momenteel Rise of the Ronin

Er is ook in de editie natuurlijk ook volop ruimte voor niet PC gerelateerde-retro vragen. Bijvoorbeeld over de eerste ervaringen van Jelle met samoerai-game Rise of The Ronin. We mogen eindelijk wat eerste details van onze speelsessies vrijgeven. Is het typisch Ghost of Tsushima, of toch echt een volwaardige eigen game met een uniek stijltje? En als we het dan toch over Japan hebben, weten we nog tips voor goede arcadehallen in de hoofdstad van het land, Tokyo?

Wat is onze favoriete flipperkast?

Een fundamenteel onderdeel in een arcadehal is natuurlijk de iconische flipperkast. Zo weten jullie inmiddels wel dat Steven ooit een arcadehal genaamd ‘Blast Galaxy‘ heeft opgericht. Wat was daar zijn favoriete flipperkast? Je hebt er een heleboel die supervet zijn en een lijp thema kennen. Maar één kan er maar de beste zijn. Welke is dat? En op basis waarvan? Thema of uitvoering? Dit en meer kun je voorbijzien komen in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch