Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over PC gaming, remakes en uitstellen van games

20/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week openen zonder brievenmaandag is natuurlijk geen doen. Boris en Jelle zitten ook deze week voor je klaar om alle prangende vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Het gaat onder meer over PC gaming, het uitstellen van games en van welke game zouden de heren graag een remake zien?

PC Gaming

Wie de polls van afgelopen week heeft ingevuld zal een paar vragen over PC gaming in 2020 langs hebben zien komen. Want zo slecht met PC gaming gaat het namelijk helemaal niet. Dit jaar staan er games als Cyberpunk 2077 op het programma, terwijl ook Death Stranding dit jaar op PC zal verschijnen en Horizon: Zero Dawn naar PC schijnt te komen. En dus zijn er tijdens deze brievenmaandag weer een paar vragen over het gamen op PC.

Het uitstellen van games

Is dit een goede zaak? We kunnen de laatste paar maanden namelijk een flinke waslijst aan games opnoemen die zijn uitgesteld met een paar maanden. Dit om de game te optimaliseren en zonder problemen te kunnen launchen. De laatste game die zich aan dit lijstje toevoegde was geen kleine: Cyberpunk 2077. Deze game volgt na games als The Last of Us 2, Gods & Monsters, Iron Man VR, Avengers, Watch Dogs Legion, Doom Eternal en Final Fantasy 7 Remake. Speaking of which.

Wat voor remake willen we zien?

Ook dit jaar komen er weer een paar lekkere remakes op de markt. Zo komt er dit jaar een Resident Evil 3 Remake en dus ook een Final Fantasy 7 Remake. Dat terwijl BioWare op Twitter even flink aan het teasen was m.b.t een Mass Effect remake. De vraag aan Boris en Jelle is dan ook welke game ze het liefst nog een remake van willen zien? Of willen de heren geen remakes meer zien en gewoon aan de slag willen gaan met nieuwe games?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch