Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over PC-games, games die niet af zijn & Naughty Dog

07/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er wordt op dit moment verbouwd bij de buren en dat geeft helaas af en toe wat geluidsoverlast. Excuses daarvoor. 

Het zonnetje is aan het schijnen in Diemen en dus zijn we dubbel gemotiveerd om de maandag te openen met een nieuwe editie van Brievenmaandag. Waar Daan en Skate dit keer al jullie brandende vragen gaan beantwoorden. Er zijn een aantal toffe brieven binnen gekomen over onderwerpen als game laptops, PC-games, Naughty Dog en games die eigenlijk nog een paar maanden ontwikkeltijd nodig hebben. Het beloofd al met al een meer dan gezellige aflevering van Brievenmaandag te worden.

Gaat het normaal worden dat games ‘voor de helft’ uitkomen

Er is een zwaar brandende vraag over Cyberpunk 2077. Want ondanks dat de game niet echt goed ontvangen werd, gaat CD Projekt RED het alsnog uitbrengen op de next-gen. Hoe kijken wij naar de toekomst van CD Projekt RED? Hebben ze een florissante toekomst of is hun magie ietwat weg? En gaat de next-gen editie het wel goed doen? Of wachten de mensen alleen nog op The Witcher 3 dat ook ooit uitkomt op de PS5? Daarnaast is er een brief binnen gekomen over Assetto Corsa Competizione. Die game voelt volgens de schrijver onvolledig. Niet alles is namelijk speelbaar. Gaan we in de toekomst vaker zien dat games ‘half’ uit gaan komen? Verder zijn kijkers benieuwd naar exclusive titels voor de PC. Bij een gloednieuwe game-pc of laptop horen immers ook nieuwe games. Welke vette PC-titels kunnen we aanraden? Welke zijn zeker het spelen zeker waard?

Brievenmaandag over aankomende games in februari

Daan en Skate hebben het ook over de games die uitkomen in februari. Als we één game konden kiezen om in die maand te spelen, welke zou dat dan worden? Is dat Elden Ring of toch een andere titel? Daarnaast is dezelfde brievenschrijver benieuwd waar Naughty Dog nu mee bezig is. Weten wij daar iets over? Tot slot hebben we het nog over Ghost of Tsushima Director’s Cut. Is het mogelijk om jouw PS5 save over te brengen naar een PS4 pro? Dit en meer zie en hoor je in een gloednieuwe editie van Brievenmaandag.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch