Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over PC-gamers en de Nintendo Switch

13/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeeuh, het is weer maandag. De zon schijnt en er ligt een dik pak sneeuw. Gekkenhuis dus. David, Shelly en JJ vertellen jullie alles over hun weekend en beantwoorden de vragen die zijn opgestuurd voor deze Brievenmaandag over PC-gamers en de Nintendo Switch.

Zoals elk weekend heeft Shelly haar stad Rotterdam onveilig gemaakt en gestreamd, JJ ging op bezoek bij zijn vader in het Noorden, en David heeft in het Zuiden van het land Nioh helemaal kapot gespeeld. Skate had er eigenlijk moeten zitten, maar ja, we weten allemaal hoe de man is met op tijd komen… Jammer, want JJ had graag met hem willen praten over de UFC van afgelopen zaterdag waar een Nederlandse vechtster op een aparte manier kampioen is geworden! Kortom er is weer genoeg stof om deze Brievenmaandag helemaal te vullen!

Tijdens het beantwoorden van de brieven hebben onze Gamekings het onder andere over PC-gamers, multiplatform titels en de Nintendo Switch. Wat als je nu begint met World of Warcraft? Moet je alle uitbreidingen spelen of is het verstandiger om gewoon bij de laatste versie te beginnen? Deze week komt er een Nintendo Switch event aan en JJ is er helemaal klaar voor om de uiers stevig beet te pakken en een koe leeg te gaan melken. Althans dat denkt Shelly, die meegaat om JJ de liefde voor Nintendo bij te brengen. Of dat gaat lukken zie je in het weekend.

Benieuwd of ze jouw brief ook bespreken? Check dan snel deze gloednieuwe Brievenmaandag over PC-gamers en de Nintendo Switch!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch