Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Titanfall en Call of Duty

21/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Karim is net op tijd voor de opnames en knalt meteen uit de startblokken om te vertellen dat hij vast heeft gestaan met de bus. De zware ochtend van Karim doet Emiel denken aan een moment in het verleden dat zijn trein in de fik stond en dat hij daardoor bijna zijn HKU carrière verpestte. Gelukkig hebben beide heren het gehaald en zitten zij vandaag samen met David aan de tafel om jouw vragen te beantwoorden in deze Brievenmaandag over Titanfall en Call of Duty!

Na de korte Brievenmaandag vorige week met een paar vragen, zijn wij deze week als vanouds overspoeld met vragen en dilemma’s van jullie. Een van die vragen is waarom Infinity Ward er niet voor kiest om de multiplayer, siingle-player en de zombie-modus van Call of Duty apart te verkopen? De heren vinden dit een goede vraag, maar of zij denken dat dit ooit gaat gebeuren?

Daarnaast komen er een aantal vragen binnen over ons werk en onze trips, en of we bijvoorbeeld weleens herkend worden. David is vanochtend nog herkend en heeft meteen een tip voor jullie, mochten jullie hem ooit nog tegenkomen. Wil jij weten wat de tip van David is en wil je weten wat de heren vinden van de releasedatum van Titanfall? Check dan deze Brievenmaandag.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch