Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over ons 20-jarig bestaan, GTA 5 & Full Dive VR-ervaring

20/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Brievenmaandag wordt mede mogelijk gemaakt door NZXT. Alle brieven in deze video zijn van kijkers. NZXT heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien deze editie net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het weekend zit erop. Dat betekent dat de maandag is begonnen. Elke week is een nieuwe week. Maar dit wordt wek een hele speciale en bijzondere week. Het is namelijk de week waar we al 20 jaar naar uitkijken. Want, ja, het is toch echt waar, we bestaan deze week 20 jaar. En dat gaan we vieren met toffe en uiterst feestelijke content. Zoals een speciale livestream tot en met een groot feest. Dat feest vindt aankomende donderdag plaats in Blast Galaxy. Maar laten we met het begin, beginnen. De maandag. En dat betekent een nieuwe Brievenmaandag met dit keer JJ en Koos die alle brieven met je doornemen. Zo gaan de mannen het natuurlijk hebben over ons 20-jarige bestaan en is er een vraag over Full Dive VR-ervaring. Ga er maar voor zitten. Het is weer tijd voor Brievenmaandag.

Gamekings bestaat 20 jaar

Deze week bestaan we 20 jaar. In die tijd hebben we vrijwel elke dag nieuwe content op onze website geplaatst. De komende twee weken staan in het teken van ons 20-jarige bestaan. Zo hebben we een groot feest op donderdag. Meld je nog snel aan als je er bij wilt zijn door een mail te sturen naar redactie@gamekings.tv  Aankomende woensdag hebben we een speciale stream vanaf 19:00 uur. Verder is er nog veel nostalgische content.

Brievenmaandag over een Full Dive VR-ervaring

Het is geen Brievenmaandag zonder de nodige nerdy vragen. Zo is er een brief aangekomen met een vraag over VR. De schrijver is benieuwd naar een ervaring zoals in Sword Art Online en Ready Player One. Het gaat om een Full Dive VR-ervaring. Hoe denken onze mannen erover? Verder hebben we nog vragen over GTA 5 en nog veel meer.

Stem onze podcast Nerd Culture naar de winst

O ja. Jouw favoriete podcast, Nerd Culture, is genomineerd in de categorie Tech & Wetenschap bij de Dutch Podcast Awards. Stem iedereen de moeder Nerd Culture via de Dutch Podcast Awards in de categorie Tech & Wetenschap. Wees een bazige baas en help Koos & Jelle een winnetje pakken. 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch