Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Nintendo en Previews

11/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

2016 is inmiddels een feit en Shelly, Jelle en JJ zitten er fris bij voor de tweede Brievenmaandag van het jaar. In dit item kom je meer te weten over hoe de date van “je boy” vorige week verliep, maar komen er ook zeker een aantal game gerelateerde vragen aan bod. Waarom is het aantal previews bijvoorbeeld zoveel lager dan vroeger en welke verschuivingen binnen de markt kunnen hier mogelijk de oorzaak van zijn?

Ook wordt er ingegaan op de huidige positie van Nintendo en bespreken de dame en heren uitgebreid of het wel of niet zou werken als Nintendo zou besluiten om hun games op andere consoles uit te brengen. Ben je daarnaast benieuwd hoe het voor Emiel voelde om door Tokyo te struinen?  Klik dan hier om “Tokyo Let’s Go!” te downloaden en check deze Brievenmaandag over Nintendo en Previews!

Heb je een goede vraag, een episch dilemma of een intens verlangen om je hart te luchten? Stuur dan een mailtje naar redactie@gamekings.nl, reageer op zondag op onze post op de Gamekings Facebook-pagina of tweet mee via #Brievenmaandag. Vergeet ons ook niet te volgen op Twitter (@Gamekings), zodat je iedere week mee kunt doen met de Brievenmaandag poll!

Brievenmaandag over Nintendo en Previews

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch