Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Nintendo en het R6 Championship

16/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zitten aan tafel voor een nieuwe brievenmaandag, alleen vonden we het niet zo gepast om een enthousiaste opening te gebruiken. Na de gebeurtenissen in onder andere Parijs komt alles toch dichterbij. Vandaag zitten JJ, Skate en Jelle klaar om jullie vragen te beantwoorden!

In deze brievenmaandag hebben we het natuurlijk over de aanslagen, maar het gaat natuurlijk ook over jullie vragen. Er is een vraag binnen gekomen over de nieuwe stijl die Nintendo heeft in zijn Nintendo Direct streams en wat de heren verwachten van de SteamOS. Daarnaast hebben we het ook over de waardering die wij hebben voor indie games in vergelijking met triple-A titels. Fallout 4 is ook nog steeds onderwerp van de dag, daarom nu ook een vraag van een kijker die zich frustreert vanwege de spoilers die hij vond op een Fallout-forum.

Om mee te doen met het Rainbow Six Siege Championship tijdens Gamer’s Heaven in Almere ga je naar www.r6championship.nl en daar schrijf je jouw team in! Let wel op, het is voor 16 jaar en ouder.

Om je in te schrijven voor de jaarlijkse LAN-Party in de Media Markt te Rijswijk met Call of Duty Black Ops 3 stuur je een mail naar: mm.rijswijk.marketing@mediamarkt.nl
Zet hierin je naam, adres, telefoonnummer, email en geboortedatum. Het evenement vindt plaats op 28 november van 10:00 tot 16:00 uur en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van PC’s.

Genoeg om te checken dus! Ga er lekker voor zitten en luister naar de antwoorden van Skate, JJ en Jelle in deze Brievenmaandag over Nintendo en het R6 Championship.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch