Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over next-gen consoles functies & een pakket van Hitman 2

15/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Inmiddels is iedereen al een beetje bijgekomen van de ‘Firstlook Festival Jetlag’. Nou ja, bijgekomen… We kunnen natuurlijk niet stil zitten met alle vette games die eraan zitten te komen. Hoe dan ook, Brievenmaandag moet gewoon doorgaan. Boris is lekker koffie aan het maken voor zichzelf, terwijl Jelle paniekerig de brieven van onze lieve kijkers nog moet ontvangen van de redactie.

Be Bald and be Free Day!

Afgelopen zondag 14 oktober was het ‘Be Bald and be Free Day!’. Om dat te vieren heeft Warner Bros. Interactive Entertainment ons een leuk Hitman 2 pakketje gestuurd. In het pakketje zit niets minder dan een brief, een scheermes, scheerschuim en twee ballonnen. Nou denk je waarschijnlijk: ‘maar wat stond er dan in die brief? En what the fuck moet je met een scheermes, scheerschuim en twee ballonnen?’ Op de brief staat een uitdaging die luidt:

“Warner Bros. Interactive Entertainment daagt jou uit om je net als Agent 47 kaal te scheren en de vrijheid en kracht van een glad hoofd te ervaren. Oefen eerst met de ballonnen, als het je lukt de ballon te scheren zonder dat deze knapt, ben je klaar voor het echte werk.”

Omdat onze Kale B natuurlijk inmiddels een pro is in het scheren van hoofden is het voor hem geen uitdaging. Daarom mag Jelle het gaan proberen. Hop, ballon opblazen…scheerschuim erop en scheren maar!

Functies voor de nieuwe generatie consoles

Wat voor nieuwe functies zouden de heren van Gamekings nou graag op de nieuwe generatie consoles willen zien?  Dat is een hele goeie vraag. Geen fancy tech of rare snufjes, maar gewoon insane vette games. Dat is wat wij willen! Of is er toch behoefte aan dingen zoals betere Cloud diensten en minder fysieke producten?

Dit en nog veel meer gaan Boris en Jelle allemaal behandelen in: Brievenmaandag over next-gen consoles functies & een pakket van Hitman 2!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch