Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Netflix en Battlefield 4

13/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe maandag, nieuwe vragen! Je week is begonnen en vandaag hebben we iemand in de video zitten die je misschien al een tijdje niet meer gezien hebt. In deze Brievenmaandag hebben we het onder andere over Battlefield 4, die in China verboden is en wie er op de redactie allemaal Netflix hebben. Jelle, Dominique en de persoon die eindelijk is teruggekeerd op de redactie zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden in deze Brievenmaandag over Netflix en Battlefield 4.

De Chinese regering heeft onlangs besloten om Battlefield 4 te verbieden. Volgens de regering zou het een aanval zijn op de Chinese cultuur en mogen gamers dit spel niet meer kopen in dit land. We zien in shooters natuurlijk heel vaak fictieve oorlogen waarbij landen als Rusland en China de vijanden zijn. Moeten we dit nu allemaal wel zo serieus nemen of zetten ontwikkelaars Amerikanen te vaak in een goed daglicht en landen als China en Rusland niet?

Netflix is nu al een tijdje beschikbaar in Nederland en de dienst is aardig populair. Miljoenen amerikanen hebben een betaald account en Netflix timmert hard aan de weg om ook hier voet aan de grond te krijgen. De beschikbaarheid van films en series is in Nederland volgens sommige mensen nogal beperkt. Zeker als je dit vergelijkt met wat er allemaal in Amerika beschikbaar is. Gelukkig kun je via een omweg wel op de Amerikaanse versie terecht komen en toch alles bekijken. In deze Brievenmaandag kijken we naar wie er allemaal Netflix hebben en wat ze dan precies kijken.

Heb je een brandende vraag die beantwoord moét worden? Dan kun je deze natuurlijk sturen naar redactie@gamekings.tv, via Twitter met #Brievenmaandag en onze Facebook-pagina!

Brievenmaandag over Netflix en Battlefield 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch