Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Moederdag, Far Cry 6 & boardgames

10/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het broeierige weekend zit er op. Na een benauwde zondag en toch ietwat regenachtige zaterdag, is het tijd voor een gloednieuwe maandag. En wat hoort er bij een maandag? Juist, je weet het: Brievenmaandag natuurlijk. Met deze week een hoop prangende vragen, dillema’s en gezelligheid op je scherm. Skate en Koos gaan al jullie vragen met je doornemen op de manier die je inmiddels van Gamekings gewend bent. Deze week zijn er onder andere vragen ingezonden over Moederdag, de verwachtingen voor Far Cry 6 en een boardgame stream. Ga lekker zitten en geniet mee met deze nieuwe allemachtig prachtige Brievenmaandag.

Het Brievenmaandag vervolg van Far Cry

De Far Cry-serie is inmiddels toe aan haar zesde hoofdstuk. En het verhaal van de vorige game is – op zijn zachtst gezegd – niet perse de historie in gegaan als een hoogstandje. De kritiek die Far Cry daarin te verduren krijgt, is dat de game vrij linear is. Er wordt een main boss geïntroduceerd, die ga je bestrijden en eerst win je niet, maar later gelukkig wel. Het jammere van deze conclusie is dat we allemaal geloven dat Ubisoft zoveel beter kan dat. Iets wat Far Cry 3 uiteraard heeft bewezen. Hoog tijd dus voor Skate en Koos om in het wereldje van Far Cry te duiken. Want wat denken zij over deel 6? Gaat die game de broodnodige verandering brengen in het concept, of moeten we vooral niet hopen op iets nieuws? Je vindt het antwoord in deze nieuwe Far Cry Brievenmaandag.

The return of the Boardgames

Boardgames spelen tijdens de pandemie is iets wat een aantal mensen hebben opgepakt. Zo ook degene die hier een brief over heeft ingestuurd. Want de vraag van deze brief is luid en duidelijk: komt er nog een boardgame stream van de Gamekings? En zo ja, welke boardgame gaat er dan gestreamd worden? Een duidelijke vraag, waar Skate en Koos zich zeker te weten over gaan buigen. Je vindt alle nieuwe vragen, brieven en gekke anekdotes terug in deze nieuwe Brievenmaandag met Skate en Koos.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch