Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over mobiele telefoons & Bloodborne kritiek

19/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe editie van Brievenmaandag. Met dit keer de oude garde achter de desk. JJ en Skate. Bijna honderd jaar aan game-wisdom moet er toch garant voor gaan staan dat de vele vragen van de community zo optimaal mogelijk worden beantwoord. En zoals de laatste weken ontbreekt het niet aan die vragen. De heren zullen vroeg in de morgen (ja, 12 uur is vroeg voor ons) meteen al hun hersencellen aan de bak moeten zetten. Want de vragen worden met de week slimmer en gevatter. Ga er dus maar even lekker voor zitten (of liggen, als je dat fijner vindt) en geniet van de Brievenmaandag van maandag 19 oktober.

Wat zeg je over Bloodborne?!

Een goed voorbeeld van een gevatte brief is een aanklacht tegen Bloodborne. En dat durf je met Skate aan de desk. Alleen zijn antwoord al is een reden om deze editie van Brievenmaandag snel aan te zetten. Want hoe durft ie… Ook de vraag of een mobiel tegenwoordig nog wel 800 euro waard is, mag je een prima vraag noemen. Evenals de vraag of je Resident Evil 7 kunt spelen zonder dat je het verhaal uit vorige delen kent. En dat is echt iets wat JJ goed kan beantwoorden omdat de beste man vaak de cutscenes en dialogen weg klikt. Dus als hij het kan spelen…

Stoppen wij uren in het customizen van een character?

Hoe kijken we tegen het zelf creëren van een karakter aan. Besteden we daar veel tijd aan en wat is onze best gelukte karakter. Herinneren wij ons die nog? Dit en nog een groot aantal andere vragen via de mail en via de chat worden beantwoord in deze editie van Brievenmaandag. Voor een mooi begin van de week. Have fun en je weet het in deze tijden, stay safe en let op elkaar.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch