Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over meningsverschillen, Xbox exclusives en Nintendo

13/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week is aangebroken en dus is het ook tijd voor nieuwe brieven. Want de bus zit weer behoorlijk vol met korte, lange en originele brieven. Gelukkig zijn Jelle en Daan er om wat duiding te geven. De brieven gaan onder meer over Nintendo, Xbox exclusives en de meningsverschillen op de redactie. Want vinden die eigenlijk wel plaats?

Meningsverschillen te over

Zowel in de items zelfs als op de redactie. Niets escalerend, maar wel functionele discussie over hoe items eruit moeten zien, het tempo van het opnemen en ga zo maar door. De redactie is (en dat merk je vast ook wel in de items) nogal divers wat dat betreft. En het gaat er zeker niet altijd zo hard aan toe als in het PlayStation Now-item, maar het is ook zeker niet de eerste keer geweest. Misschien wel in beeld, maar zeker niet daarbuiten.

De Xbox exclusives

Normaal gesproken de enige manier om PlayStation weer in te kunnen halen tijdens de nieuwe fase aan consoles. De next gen consoles komen namelijk eind dit jaar uit en voor beide consoles is qua content nog weinig bekend. Gelukkig komt er nog een E3, een Tokyo Game Show en een Gamescom waar al het nieuws waarschijnlijk naar buiten gebracht zal worden, maar toch. Qua games is de toekomst op beide consoles nogal onduidelijk en onzeker.

Nintendo

Nintendo, Nintendo en nog eens Nintendo. Vragen over Nintendo te over. Want wat gaat Nintendo doen tijdens de E3? Gaan ze dit jaar (of volgend jaar) komen met een opvolger van de Nintendo Switch. Op papier (en qua stats) lijkt er niet zoveel reden te zijn om nu al een nieuwe console op de markt te brengen, maar er wordt vast en zeker op de achtergrond over nagedacht. En als er over wordt nagedacht, dan is er genoeg reden om erover te praten.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch