Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Mario kart 8 en de E3

06/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

3, 2, 1 JEEEEEEEEEEUJ. Het is tweede paasdag en jij kan op deze mooie dag genieten van een gloednieuwe Brievenmaandag. De heren van Gamekings hebben afgelopen weekend gefilmd voor de Gamekings afleveringen. Daarnaast zijn er ook genoeg vragen die worden beantwoord door David, Jelle en gespreksleider Emiel. Er is dus genoeg om te zien in deze Brievenmaandag over Mario kart 8 en de E3.

Op de afgelopen Nintendo Direct kwamen er genoeg nieuwtjes die menig gamer blij maken. Emiel stond springend op de bank bij het horen van deze nieuwtjes. Lucas is aangekondigd als character bij Super Smash Bros en Emiel vertelt wat hij hiervan vindt. Daarnaast is er dus de aankondiging van 200cc bij Mario Kart 8. Was dit alles een één april grap of kunnen we ons er echt op verheugen?

Verder zijn er wat vragen over de E3 2015. Zoals elk jaar zullen mensen van Gamekings hier aanwezig zijn en daar hoort ook de Goodmorning L.A. livestream bij. Maar gaat deze er dit jaar ook komen en welke games hopen de heren eigenlijk te zien tijdens deze E3?

Ben jij ook benieuwd of je de afgelopen Nintendo Direct kan vertrouwen of wil je weten wat de heren verwachten bij de E3? Je hoort dat alles en nog veel meer in deze Brievenmaandag over Mario kart 8 en de E3 2015.

20150307_brievenmaandag_splash

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch