Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Koken en Gamer’s Heaven

08/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het carnavalsweekend is voorbij, waardoor we zijn aanbeland bij de moeilijkste dag van de week: maandag! Traditioneel kom jij met ons de dag door middels een nieuwe Brievenmaandag en vandaag zal dat niet anders zijn. JJ, Shelly en Skate zijn aangeschoven om je te vertellen over hun weekend en natuurlijk om je vragen te beantwoorden.

Dit afgelopen weekend vond Gamer’s Heaven plaats in Zwolle, waar Skate en JJ aanwezig waren. Ook zijn er natuurlijk vragen van de kijkers die beantwoord moesten worden. Zo waren er onder meer vragen over de E3, de Nintendo NX en natuurlijk carnaval!

Ook is er een nieuwe prijsvraag! Op 19 februari is er namelijk een Far Cry Primal community event in het Natuurmuseum Brabant te Tilburg. Hiervoor mogen wij drie keer twee kaarten weggeven! Dus wil jij samen met een vriend of vriendin als eerst Far Cry Primal spelen, stuur dan een mailtje naar redactie@gamekings.nl en overtuig Shelly waarom en met wie jij daar heen moet!

Voordat je echter actie onderneemt betreffende de prijsvraag, is het natuurlijk zaak dat je deze Brievenmaandag over Koken en Gamer’s Heaven checkt!

20160208_brievenmaandagsplash

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch