Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over kittens

26/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeeeej!! Tijd om de week weer af te trappen en hoe kan dat nou beter dan met Brievenmaandag. Deze week kan je genieten van de wijze antwoorden en uitspraken van Jelle, Boris en een net gelande Koos. Hij is namelijk nog een weekje extra in L.A. gebleven om bij te komen van al het IRL’en. Maar goed. je kan hem er zelf over horen in¬†Brievenmaandag over kittens.

Gamen is de shit, maar wanneer puntje bij paaltje komt, houdt iedereen van poesjes

Zoveel vragen deze week, dus niet veel tijd om bij elke vraag stil te staan. Sterker nog: de mannen razen er doorheen. Puur en alleen om zoveel mogelijk voor jou te kunnen beantwoorden. Het is natuurlijk ook logisch dat er zoveel vragen zijn, want er is weer van alles gaande. Iedereen heeft een ruime incubatietijd gehad om al het geweld van de E3 2017 te verwerken, de Steam Summer Sale is begonnen en de zomervakantie staat op het punt van beginnen.

Gamen is de shit, maar wanneer puntje bij paaltje komt, houdt iedereen van poesjes. Het leuke van deze op internet veel bekeken beestjes is dat als je er een neemt, het diertje uiteraard ook een naam moet krijgen. Wat doe je als je er twee hebt die eigenwijs en recalcitrant zijn? Dan vernoem je ze natuurlijk naar Gamekings en dat is precies wat een trouwe kijker gedaan heeft. Hij heeft zelfs een foto meegestuurd. Als je kan raden naar wie ze vernoemd zijn, krijg je een telepathische high five.

Ja, ja. Poeh, poeh. Nou, nou. Het is wat hoor. Jelle, Boris en Koos beantwoorden brieven in rap tempo op de eerste maandag van de zomer. Wil je weten hoe rap ze dat doen? Ben je benieuwd naar de extreem schattige poesjes? Kijk dan naar Brievenmaandag over kittens.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch