Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over keuze tussen PS5 en PC, Gamescom & de Switch

25/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze editie van Brievenmaandag wordt mede mogelijk gemaakt door NZXT. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. NZXT heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

De ene maandag is de andere niet. Het is vandaag bijvoorbeeld koeler dan het afgelopen weekend. Maar nog steeds is het heet in de studio. Veteranen JJ en Skate kunnen dat echter easy aan. Ze hebben al voor hetere vuren gestaan… En dat is maar goed ook, want we hebben dit keer een speciale editie van Brievenmaandag klaar staan. NZXT start er namelijk een nieuwe NZXT Week mee. Ter ere van de komst van een gloednieuwe monitor. Daar kunnen we de brieven van de afgelopen week nog beter op lezen. In de epistels stonden vragen over onder andere de Switch en de PS5, de situatie bij Ubisoft en de beste Final Fantasy om in te stappen. Je ziet en hoort de antwoorden op al die vragen in de Brievenmaandag van maandag 25 juli 2022.

Een PS5 of een PC kopen?

Heb je een ‘fout’ gemaakt als je net een PS5 hebt gekocht? Had je niet beter even door kunnen sparen voor een dikke PC, nu je daar vrijwel alle games kunt spelen? Zelfs die van PlayStation. Die vraag stelde een van de brievenschrijvers zichzelf en ons. Een vraag waar niet heel simpel een antwoord op te geven is. Maar JJ en Skate deden desondanks een poging. Ook werden er tips gevraagd voor een bezoek aan de Gamescom en een trip naar de West Coast van Amerika. Waar zouden wij naar toe gaan?

NZXT komt met nieuwe monitor

NZXT komt na hun cases, complete PC’s en peripherals, nu ook met een lijn aan monitoren. De Canvas 32Q Curved gaming-monitor is bijvoorbeeld geproduceerd op op te gamen dankzij de Quad-HD-resolutie, een snelle verversingssnelheid van 165 Hz en een edge-display. Je gezichtsveld is dankzij een 1500R gebogen scherm ook behoorlijk wijds. Verderop in deze NZXT Week zetten we de monitor in elkaar en bespreken we de functionaliteiten.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch