Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Kerstmis en sport

19/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag en dat houdt in dat het tijd is voor brieven! Maar natuurlijk is er veel meer te bespreken in deze Brievenmaandag over Kerstmis en sport. En daar nemen Skate, Jelle en JJ dan ook uitgebreid de tijd voor. Check dus deze Brievenmaandag over Kerstmis en sport!

In deze Brievenmaandag is er natuurlijk weer veel te bespreken, maar of de heren ook wat met hun weekend gedaan hebben is nog maar de vraag. Maar natuurlijk is het weer maandag en dus tijd voor brieven! Zo bespreken Skate, Jelle en JJ nieuwe mogelijkheden voor Virtual Reality. Want er komen steeds meer interessante mogelijkheden uit voor dit upcoming platform. Daarnaast gaan de heren ook dieper in op de games die zij afgelopen jaar niet hebben kunnen spelen, maar natuurlijk wordt dit ook besproken in de komende eindejaarsinterviews die jullie volgende week kunnen verwachten. En wordt er na het bespreken van alle brieven ook nog even naar het weekend gevraagd van de mannen.

Ben jij benieuwd of jouw vraag er tussen zit? En kun jij niet wachten om deze Brievenmaandag over Kerstmis en sport te checken? Wacht dan niet langer en check it out! En laat natuurlijk even een reactie achter in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch