Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over kamperen en Tokyo

24/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeej!! Het is altijd even een domper als het weekend voorbij is, maar gelukkig staan je favoriete gamers klaar om de maandagblues te verzachten met een immens gezellige Brievenmaandag! Op deze maandagmiddag wordt de week afgetrapt door niemand minder dan Daan, Koos en Jelle. Koos is net uit het vliegtuig gestapt, dus zit nog in een vakantieroes, Jelle heeft een weekendje bier gedronken en Daan heeft reuzenbaras met kip op Kwaku gegeten. Ze zijn dus allemaal in de juiste mood voor Brievenmaandag over kamperen en Tokyo.

Jelle strooit met reistips over de hoofdstad van gadgets octopussen en tech

Zonder jullie geen Brievenmaandag, daarom is de dank voor alle mooie brieven groot. Deze week zitten er were een paar goede vragen tussen, dat geeft de boys weer iets om over te praten. Zo gaan ze het deze week hebben over kamperen. Twee van het drietal zijn gek op in een tent chillen. Je kan vast wel raden wie de diva is die liever in hotels en AirBNB’s  zit. Mocht je binnenkort nog naar Tokyo gaan, dan heb  je mazzel, want Jelle strooit met reistips en mooie verhalen over de hoofdstad van gadgets octopussen en tech.

Het zou geen Gamekings zijn als er in Brievenmaandag geen vragen over games voorbij komen. Het is even komkommertijd en op de E3 2017 werden vooral games die volgend jaar uitkomen gepresenteerd, dus krijgen we elke week wel vragen over dezelfde grote titels waar iedereen naar uitkijkt. Dat is niet zo gek, want er zitten ook wel veelbelovende titels tussen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Red Dead Redemption 2, Call of Duty WWII, Gran Turismo SPORT? Zijn dit de titels waar jij op wacht, of heb je een andere knaller op het oog? Laat het ons weten in de comments, maar kom eerst chillen met de boys in Brievenmaandag over kamperen en Tokyo.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch