Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de Oscars en Netflix, plus we hebben een vraag voor jou!

05/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Maandag. De dag die wij op de redactie altijd rustig beginnen. Lekker een bakje koffie zetten (en water voor JJ die geen koffie trekt), computers aandoen, mailprogramma opstarten en de studio klaarmaken voor deeltje 1883772 van Brievenmaandag. Dit keer beantwoorden Kevin en JJ de vragen. Vooral JJ is er helemaal klaar voor aangezien hij een intens fijn weekend heeft gehad. Waarbij hij meteen aangeeft dat als mensen horen waarom zijn weekend zo fijn was, ze waarschijnlijk zullen denken dat ie raar in zijn hoofd is. Maar daar heeft ie dan schijt aan. Ieder zijn eigen smaak. Maar goed, verschillende onderwerpen komen aan bod, zoals de Oscars, Netflix en de beste vraag ooit.

Er wordt in deze Brievenmaandag natuurlijk weer een bonte diversiteit aan vragen beantwoord, behalve dan vragen die gaan over de Oscars. JJ wil de show vanavond namelijk nog even gezellig met zijn vriendin gaan bekijken. Tot een uur of drie opblijven past gewoon niet in zijn sportieve schema. Negen uur slaap per nacht is een minimale vereiste om goed te kunnen herstellen en om een uur of twee op kantoor aan komen kakken is geen optie. Kevin houdt weliswaar van films, maar heeft er te weinig tijd voor met zijn drukke stream-schema. En dus staat hij ook niet te springen om over de Oscars te praten. Over games en techniek lullen doet hij echter maar wat graag.

Netflix fuckt ons sociale leven op

Welke vragen de twee dan wel gaan beantwoorden? Een aantal best wel pittige dilemma’s bijvoorbeeld. Of de vraag wat ze vinden van de nieuwe serie op Netflix, Ghost Wars. En of ze spijt hebben van het niet volledig uitspelen van games. Tot slot is er ook ruimte voor de beste vraag die we sinds tijden hebben mogen ontvangen bij Gamekings. Een vraag die dit item letterlijk en figuurlijk een hele aparte wending geeft. En daar houden we wel van. Veel kijkplezier dus met de Brievenmaandag van maandag vijf maart.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch