Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over horror games en de Nintendo Switch

31/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Weer een nieuwe maandag op de Gamekings-redactie. Door de altijd fameuze vrijdagmiddagborrel, die tevens het einde van de stageperiode inluidde, hebben de mannen en dame een katerig weekend achter de rug. Niettemin hebben ze hun laatste hoopje energie bij elkaar geraapt om jullie brieven te beantwoorden in deze brievenmaandag over horror games en de Nintendo Switch!

Koos komt met gouden horror game-tip en Jelle houdt van drank

Brievenmaandag kan niet zonder jullie input. Wij willen jullie dan ook wederom bedanken voor alle ingezonden, al dan niet digitale, brieven! De brieven van vandaag kennen zoals altijd uiteenlopende onderwerpen. Zo moeten de Gamekings hun advies aangaande het trotseren van een kater openbaar maken. Nadat het onvermijdelijke onderwerp ‘kater’ gepasseerd is, geven de heren en dame een kijkje in hun leven naast het gamen. Hier komt de voetballiefde van Koos om de hoek kijken, terwijl Shelly en Jelle hun diepe liefde voor de fles(of het blikje) maar moeilijk temmen kunnen. Verder is de zomer natuurlijk nog in volle gang. Zonneschijn of stortregen, voor een echte gamer maakt het niet uit en dus gamen de Gamekings ook in de zonnigste periode van het jaar lekker door. Shelly, Koos en Jelle vertellen jullie wat er zoal in de Playstation of XBOX gaat in deze rustige periode.

Verder wordt er vanuit de Gamekings-community een lokroep gedaan om goede games in het horrorgenre. Na het spelen van honderden horror games hebben de Gamekings inmiddels stalen zenuwen ontwikkeld. Bereidt je zodoende voor op een stortvloed aan goede horror gametitels. Deze brievenmaandag wordt afgesloten met een boze brief over de Nintendo Switch. Uiteraard proberen Koos en consorten de gefrustreerde vragensteller een piekfijne oplossing aan te reiken. Wat is jullie mening over de desbetreffende problematiek? Laat het weten in de comments onder deze brievenmaandag over horror games en de Nintendo Switch!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch