Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over hippiefeesten en Nintendo

06/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen dagen was er extreme warmte in Nederland! De thermometer tikte zelfs de 41 graden aan! Hoe hebben de Gamekings Skate, Emiel en Jelle deze hittegolf overleefd? We hebben een aantal interessante brieven voor je uitgekozen waar de mannen hun mening over geven. Benieuwd wat er allemaal besproken wordt in deze Brievenmaandag over hippiefeesten en Nintendo? Snel kijken dan!

Bij de E3 dit jaar liet Nintendo niet zoveel nieuwe games zien. Dit was voor veel mensen een teleurstelling. Wel zijn er de laatste tijd geruchten dat de Nintendo NX gaat verschijnen. Dit zou in juli 2016 zijn. Wat zal deze Nintendo NX precies zijn? Wordt het een console, een handheld of misschien een combinatie van deze twee? Wat de Gamekings erover denken zie je in deze Brievenmaandag. Natuurlijk is Nintendo niet het enige onderwerp in deze Brievenmaandag, er wordt nog veel meer besproken!

Wat heb jij de afgelopen dagen gedaan om de hitte te overleven en heb je tips voor andere kijkers? Wat verwacht jij van de Nintendo NX of waar hoop je op? Laat het ons weten in de comments!

20150607_Brievenmaandag_Splash_web

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch