Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over het verhaal van Fallout, ontstress games & Warzone

03/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onze vaste maandag rubriek staat voor je klaar. Brievenmaandag is in vol ornaat op je scherm met Daan en Koos als lezerspanel. Er zijn zat prangende vragen, lastige dilemma’s en andere vragen op de redactie binnengekomen waar ons team zich over gaat buigen. Zo komt o.a. de Fallout serie voorbij, gaan Daan en Koos, het over ‘ontstress games’ hebben en is er een vraag over Warzone binnen. Dus, ga er lekker voor zitten en geniet van een nieuwe Brievenmaandag.

Het verhaal van Fallout

We gaan alvast verklappen: er zitten een aantal jekko’s van brieven in deze nieuwe Brievenmaandag. En één van de eerste brieven is ook een binnenkomer van jewelste. De vraag gaat over het verhalende element van Fallout. Bethesda’s game heeft met Fallout natuurlijk een lekker nuclear verhaal te pakken, waar zeker een bepaalde lijn in te vinden is. De vraag van een kijker is nu: waarom staat Fallout 3 niet op Game Pass en de overige delen wel? En als je dan de andere delen speelt: moet je dan per se Fallout 3 spelen om het verhaal van de andere games te snappen? Een begrijpelijke vraag, waar ook zeker een begrijpelijk antwoord op gaat komen. Daan en Koos gaan deze brief uitgebreid met je doornemen en droppen hun mening er over.

Ontstressen met games

Een game spelen kan soms nog wel eens de nodige frustratie oproepen. We hebben allemaal de filmpjes gezien van mensen die hun controller door hun tv smijten. FIFA is dus niet per se een game waar je echt van kan ontstressen, tenzij je jezelf niet zo op laat fokken natuurlijk. Een briefschrijver dacht daar ook zo over en besloot Koos en Daan deze vraag voor te leggen. Dus, van welke game worden Daan en Koos nu écht rustig? Je vindt het antwoord en uiteraard nog veel en veel meer in deze nieuwe editie van Brievenmaandag

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch