Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over het najaar en vrouwelijke streamers

07/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week na een enerverend weekend! Naar goed gebruik zitten de Gamekings weer klaar om jullie prangende vragen van een antwoord te voorzien. Er staat voor de redactie weer een drukke week voor de deur, maar aangezien we allemaal plezier halen uit het maken van content, is dat geen enkel probleem. Naar goed gebruik wordt de week afgetrapt met een gloednieuwe brievenmaandag. Deze week zitten Shelly, Jelle en Emiel klaar om jullie vragen te beantwoorden. Maak je klaar voor een flinke dosis enthousiasme op deze mooie maandag. Ga klaarzitten voor brievenmaandag over het najaar en vrouwelijke streamers!

Twitch groeit als kool, en niet zonder reden

In deze editie van brievenmaandag buigen de heren en dame zich over verschillende kwesties. Zo wordt er gevraagd naar hun favoriete type game. Veel mensen halen voldoening uit een uitdagende ervaring die zonder na te denken nauwelijks kan worden getrotseerd. Anderen zijn echter meer op zoek naar pure ontspanning en hier kan uitdaging juist een hindernis vormen. Nadat Jelle, Shelly en Emiel hebben aangegeven waar hun liefde ligt op dit vlak, moeten de Gamekings een vragensteller voorzien van relatieadvies. Ondanks dat twee van de drie vrijgezel zijn, komt er een opvallend valide antwoord bovendrijven.

Verder komt de alom bekende Frank van Doorn met een vraag om de hoek. Hij stelt dat het najaar ten onrechte als ‘vet’ word bestempeld door de Gamekings en vraagt zodoende om uitleg. Ook komt er een vraag langs over Discord, en ontstaat er een discussie over de manier waarop sommige vrouwelijke streamers hun rondingen gebruiken voor het werven van kijkers. Wat vinden jullie hiervan? Uiteraard bepaalt iedereen voor zichzelf hoe hij of zij zich presenteert, maar wat zegt deze trend over de gemiddelde Twitch-kijker? Is het niet een beetje bekrompen dat het scoren van followers op deze manier zo’n vaart loopt? Laat je horen in de comments onder deze brievenmaandag over het najaar en vrouwelijke streamers!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch