Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over het digitaal kopen van games en de XBOX One X

18/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben een druk weekend gehad als Gamekings-redactie zijnde. Zaterdag stonden er immers een drietal tv-opnames op de planning. In het Generator Hostel te Amsterdam hebben we te midden van een hoop gezelligheid drie dijken van afleveringen geschoten. Voordat dezen in oktober op Spike te zien zullen zijn, gaan we de komende tijd flink aan de slag om de boel te perfectioneren. Shelly was als presentator de aangewezen persoon alles plat gezegd ‘aan elkaar te lullen.’ Samen met Jelle, die als regisseur eveneens aanwezig was in Amsterdam, kijken ze terug op de drukke zaterdag. Althans, dat was de bedoeling. Zoals JJ, Jelle en Steven laten doorsijpelen, hebben we door wat kleine technische problemen brievenmaandag twee keer moeten opnemen. Geen Boris en Shelly dus, maar Jelle, Steven en JJ. Check nu deze Brievenmaandag over het digitaal kopen van games en de XBOX One X!

De heren hebben er zin in!

Nadat de heren snel de ontstane situatie hebben toegelicht, beginnen ze met het beantwoorden van de brieven. Zo hebben ze het over de voor-en nadelen van het online kopen van console games. De vragensteller in kwestie twijfelt of hij zijn nieuwe games wel in de online store moet aanschaffen. Hij ziet in principe meer nadelen dan pluspunten. Steven is het hier niet mee eens en merkt op dat hij juist wel fan is van het digitaal aanschaffen van zijn games. Het gemak waarmee hij op locatie inlogt op zijn account, om vervolgens aldaar los te gaan met bijvoorbeeld Destiny 2, is iets wat hem weghoudt bij de fysieke kopieën

We betreuren het feit dat de brievenmaandag met Boris, Shelly en Jelle niet online heeft kunnen komen. Gelukkig zorgen Steven, JJ en Jelle dat je alsnog kan genieten van een nieuwe Brievenmaandag over het digitaal kopen van games en de XBOX One X!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch