Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over herontdekken Gamekings & slechtste game 2020

30/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Brrr… De koude wintermaanden zijn aangebroken en dat is bij ons op de redactie ook te merken! Maar dat houdt ons niet tegen om jullie een nieuwe editie van Brievenmaandag voor te schotelen. Die zoals altijd wordt mogelijk gemaakt door jullie. Er zijn meer dan genoeg genoeg brieven binnen gekomen en we behandelen zelfs brieven van een aantal weken geleden waar toen geen ruimte voor was. Jelle en Daan bespreken ze uitgebreid in de Brievenmaandag van maandag 30 november.

Brievenmaandag over herontdekking van Gamekings

De Gamekings Community blijft groeien. Maar dat is niet alleen de danken aan kijkers die ons voor het eerst zien. Er komen ook steeds meer kijkers bij die ons door bijvoorbeeld het Gamekings Vault Youtube kanaal weer herontdekt hebben. Kijkers die jaren lang dachten dat we gestopt waren omdat er geen tv uitzendingen meer zijn. Niks is echter minder waar. En het is alleen maar super leuk om te horen dat deze kijkers vandaag de dag de website hebben terug gevonden en nu brieven insturen voor Brievenmaandag en Premium Bazen worden!

De slechtste game van 2020

De December maand zit er aan te komen en hiervoor pakken wij zoals elk jaar uit met extra veel content. Onder andere zitten de jaarlijkse Eindejaars interviews er weer aan te komen. In deze Brievenmaandag hebben we alvast een klein voorproefje van al dat moois want er is een brief binnen gekomen met de vraag wat de slechtste game van het jaar is voor de presentatoren. Nou, daar willen Jelle en Daan zich wel aan wagen. En mocht je het nog niet mee hebben gekregen, de votes voor de Dutch Stream Awards zijn officieel gesloten. De stemmen zijn geteld.. En er is een uitslag! Wie zal de Dutch Stream Awards gewonnen hebben? Kom het aanstaande woensdag 2 December op het Twitchkanaal van Gamekings checken!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch