Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Halo, Game Awards en Death Stranding

09/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe frisse week met brieven om van te smullen. Dus zitten dit keer Jelle en Koos klaar om ze op de maandagmiddag te beantwoorden. En vragen waren er genoeg. Vragen over Halo, Death Stranding, State of Play en de Game Awards.

Welke Halo-game gaat het grootst worden in de PC-community?

Deze vraag mag Koos in deze brievenmaandag eens even beantwoorden. Wordt het Halo: Combat Evolved, Halo: Reach of toch Halo: 2, Halo: 3 of Halo: 4? Keuze te over in ieder geval. De vraag is echter vooral gericht op de multiplayer, niet op de singleplayer-ervaring. en dat kan het antwoord van Koos zo maar eens veranderen.

Death Stranding

Zo’n beetje elke week is het wel raak. Death Stranding dit, Death Stranding dat. Dit keer gaat het over een innerlijk conflict dat de game bij iemand veroorzaakt. En hij is waarschijnlijk niet de enigste. Zo ver reikt de game van Kojima dus. De keuze tussen multiplayer en singleplayer in de game is een moeilijke, omdat sommige onderdelen geschikt zijn voor multiplayer en sommige geschikt zijn voor singleplayer. Wat is volgens Koos en Jelle de oplossing voor dit innerlijke conflict?

State of Play en The Game Awards

Ook deze twee evenementen vinden deze week plaatst. Natuurlijk gaan er items over gemaakt worden, maar de verwachtingen komen in brievenmaandag al aan bod. Over State of Play valt nog niet zoveel te vertellen, simpelweg omdat er weinig tot niets is gelekt. Over The Game Awards valt te discussiƫren, maar er zijn natuurlijk al de Premium Awards. En dat zijn natuurlijk de belangrijkste awards van het jaar. Wat zijn de gegadigden, wie maken er het meeste kans en wie verdienen het van tevoren al niet? Koos en Jelle gaan hier antwoord op proberen te geven.

Wat verwachten jij van State of Play en The Game Awards? Heb jij hetzelfde conflict met Death Stranding als het op multiplayer/singleplayer aankomt? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch