Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Half-Life: Alyx en Virtual Reality

25/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe week met nieuwe brieven en dezelfde presentators. Het voornaamste onderwerp van deze brievenmaandag is Half-Life: Alyx, die vorige week werd aangekondigd, en de bijbehorende Virtual Reality. JJ en Jelle gaan deze vragen en meer beantwoorden tijdens deze brievenmaandag.

Half-Life: Alyx aangekondigd

Niet de Half-Life waar iedereen op gehoopt had natuurlijk, maar feit is wel dat er eindelijk eens een nieuwe Half-Life aan zit te komen. En dat is voor de meeste fans al reden genoeg om een gat in de lucht te springen. Natuurlijk wil iedereen het liefst Half-Life: 3 zien, maar helaas laat die game nog even op zich wachten. Het lijkt er echter op dat dit nog niet eens het grootste probleem is. De meeste gamers en fans kunnen het maar moeilijk accepteren dat de game VR gaat zijn.

Virtual Reality

Zelfs de mensen die fan zijn van Half-Life zullen dus nu niet meer om het gebruik van VR heen kunnen. Tenminste, als ze een nieuwe Half-Life willen spelen. De vraag is echter of mensen deze opoffering wel willen maken. Virtual Reality is namelijk nog volop in ontwikkeling. Zelfs Apple heeft nu laten weten dat ook zij wel interesse hebben in de VR-markt. Maar niemand heeft tot nu toe de perfecte formule gevonden voor een succesvol VR-apparaat. Eén waar mensen niet misselijk of ongemakkelijk van worden. Voorlopig is dit echter nog niet het geval, waardoor veel mensen balen van het feit dat een game als Half-Life: Alyx een Virtual Reality game zal zijn. Want het aantal mensen dat graag VR-games speelt is nou eenmaal niet zo groot.

Wat vindt jij van Virtual Reality? Denk jij dat het ooit een succes zal gaan worden, dat er ooit een succesvolle formule bedacht zal worden? Ga jij Half-Life Alyx kopen of schrikt de VR-insteek je af? Laat het weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch