Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over GTA V

16/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is het voor veel mensen een speciale dag. Het is aftellen tot de release van misschien wel de grootste game van het jaar. Vanavond om 0:00 is het na heel lang wachten dan eindelijk zover, de release van Grand Theft Auto V! De echte diehards gaan vanavond natuurlijk meteen naar de winkel om de game te halen en spelen vervolgens de komende drie dagen non stop door. Dennis en JJ zijn op een speciale locatie om alle brieven en tweets over GTA V te beantwoorden in deze ‘Brievenmaandag over GTA V’.

JJ en Dennis staan natuurlijk niet voor niks op een speciale plek in Amsterdam om brievenmaandag voor jullie te doen. Vanavond is het tijd voor de Gamekings Showcase GTA V Edition! Vanaf 22:30 gaan we live vanaf een enorme studio bij MTV. Je krijgt onder andere live performances te zien en hoort de BN’ers en experts over Grand Theft Auto V. Als klap op de vuurpijl moet Jelle zijn eigen t-shirt opeten. Epischer kan het niet worden dan vanavond tijdens de Gamekings Showcase GTA V Edition!

Dennis en JJ bespreken onder andere wat ze vinden over het vervroegd leveren van de game door verschillende winkels. Veel pre-orders van Grand Theft Auto V zullen in Nederland dinsdag bij mensen op de deurmat verschijnen. Sommige winkels hebben de game al eerder verzonden en daarom zijn er al aardig wat mensen die nu al met de nieuwe titel van Rockstar Games aan de slag kunnen. Het internet werd de afgelopen week volgegooid met spoilers en gameplay-beelden van GTA V. Het was lastig om al die video’s te ontwijken, maar vanaf middernacht mag dan eindelijk iedereen losgaan met deze game.

Wil je ook jouw vragen beantwoorden hebben tijdens Brievenmaandag? Dat kan! Stuur je brief naar redactie@gamekings.tv en misschien wordt jouw brief er wel uitgepikt. Nu kun je dan eindelijk checken wat Dennis en JJ allemaal te vertellen hebben en welke brieven en tweets ze gaan behandelen. Bekijk snel deze speciale Brievenmaandag!

Brievenmaandag over GTA V

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch