Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over GTA V en Mass Effect 4

09/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeeeuj! Het is tijd voor een kersverse Brievenmaandag! Niet zomaar een nieuwe Brievenmaandag, want we zitten namelijk dit keer in de studio. Normaal gesproken zitten we altijd met z’n drieën, maar dit keer zitten JJ en Dennis klaar met z’n tweeën Brievenmaandag te doen. Dit houdt gelukkig niet in dat er mensen ziek zijn of we minder te melden hebben, want Dennis en JJ beantwoorden nog steeds de vele vragen en tweets in deze Brievenmaandag over GTA V en Mass Effect 4.

De reden dat Dennis en JJ met z’n tweetjes zitten, is omdat we druk bezig zijn met de voorbereidingen voor de livestream van vanavond waar jullie op de hoogte worden gesteld van de laatste weetjes over Grand Theft Auto V. Deze vette livestream begint om 19.00 en wil je natuurlijk voor geen goud missen! Als je ook wilt deelnemen aan de livestream kan dit natuurlijk via Gamekings.tv maar ook via Twitter door middel van #GKGTAV. Als je enthousiast meedoet, kun je nog vette Grand Theft Auto-prijzen winnen ook!

Tussen de vele brieven zitten onder andere vragen over hoe de redactie verwacht dat hun leven er uit had gezien als zij een vrouw waren geweest of hoe het zit met TeamHWW. Ook wordt er gevraagd aan Dennis wat hij allemaal weet over Mass Effect 4 en wat hij precies mag vertellen hierover. Ben je hier ook benieuwd naar? De enige optie is Brievenmaandag kijken.

We maken ook de prijswinner van de epische ‘Rode John met z’n Retteketet’-prijsvraag bekend en ondanks dat jullie alleen dit weekend hadden om jullie grootste creaties te maken, hebben we toch een aantal pareltjes van inzendingen binnengekregen. Welke creatie bekroond wordt, kunnen jullie zien in deze Brievenmaandag over GTA V en Mass Effect 4!
Brievenmaandag over GTA V en Mass Effect 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch