Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over GTA Online Heists en Far Cry 4

16/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe Brievenmaandag! Jeeeeujj!!!! Skate, Steven en David zitten voor je klaar om jouw brandende vragen over games te beantwoorden. Natuurlijk krijg je te horen wat de mannen dit weekend allemaal beleefd hebben en wordt er gesproken over onder andere GTA met de Online Heists, de Far Cry DLC, Bloodborne en meer! Je ziet het allemaal in deze Brievenmaandag over GTA Online Heists en Far Cry 4.

Op 10 maart is er een Heists-modus aan GTA Online toegevoegd. Je kunt nu Heists die je eerst alleen singleplayer kon spelen ook uitvoeren in GTA Online. Er zit wel een minpuntje aan de nieuwe Heists; het is verdraaid moeilijk om de Heists te spelen als je geen crew of vrienden online hebt. Je moet vaak erg lang te wachten tot je eindelijk kunt spelen. Wat vinden de heren van Gamekings hiervan? Je hoort hierover in deze Brievenmaandag over GTA Online Heists en Far Cry 4. Dus kijk snel!

Heb jij de nieuwe Heists van GTA Online al gespeeld en wat vind je ervan? Wat vind jij de beste Far Cry DLC? Ben jij het eens met wat de mannen besproken hebben in deze Brievenmaandag? Laat het weten in de comments!

Brievenmaandag over GTA Heists en Bloodborne

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch