Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Google Stadia, Death Stranding en Electronic Arts

18/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend zit er helaas weer op en een nieuwe week is aangebroken. Het goede nieuws: je krijgt weer een week vol met nieuwe content. Maar voordat hieraan begonnen kan worden moeten er natuurlijk eerst een paar prangende vragen beantwoord worden. Jelle en JJ praten onder meer over Google Stadia, EA en Death Stranding. En beide heren geven aan welke remake zij het liefst zouden zien. Maar, niet voordat ze even flink los zijn gegaan over XO19 en zwarte piet. Ja, zwarte piet…

De prijs van Google Stadia

Iets waar veel discussie over is. Want is de technologie het wel waard om 10 euro per maand (of 120 euro per jaar) te lappen? Want je moet ten slotte de games nog los gaan kopen. Vergelijk dat met andere consoles en je lijkt qua prijs niet in het voordeel te zijn. Daarnaast zijn de 22 games die Google Stadia heeft aangekondigd geen nieuwe games en al helemaal geen exclusive games. Kortom: is het het prijskaartje waard?

Moet Death Stranding een vervolg krijgen?

Of is de game en de ervaring zo uniek dat het bij deze game moet blijven? De meningen zijn verdeeld en de game krijgt enorm veel aandacht. Kojima heeft het weer voor elkaar. De meest zijn laaiend enthousiast over de uniek gameplay en sfeer van Death Stranding, daar waar andere er wat minder mee hebben. Een unieke stijl die zeker niet voor alles en iedereen is weggelegd. Ook aan Jelle en JJ wordt gevraagd wat hun ervaringen zijn, nu de game een tijdje uit is. En moet er in de toekomst een tweede deel komen?

Electronic Arts

Met Star Wars Jedi: Fallen Order braken ze met hun microtransactions-traditie. Een traditiie die in games als FIFA 20 en Madden NFL 20 vrolijk wordt doorgezet. Waarschijnlijk als gevolg hiervan wordt er gevraagd naar wat JJ en Jelle momenteel vinden van EA. Denken zij dat EA voorlopig geen drastische veranderen gaat aankondigen of dat Jedi: Fallen Order toch het begin is van een stijl-verandering?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch