Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over goede DLC’s, Nintendo en Pokemon

11/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is koud in Nederland en dat is ook te merken in de studio. Afgelopen week waren de Nintendo Nights, waar je zes dagen lang van hebt kunnen genieten. Deze week is het tijd voor een nieuwe week, waarin ook weer genoeg op het programma staat. En met een nieuwe week komen nieuwe brieven. Koos en Boris nemen in een koude studio al je vragen door. En die vragen gaan over onder meer goede DLC’s, Nintendo en Pokemon.

Wat maakt een DLC nou zo goed?

En wat zijn goede DLC’s? Het is aan Koos en Boris om dit te beantwoorden. Er zijn een paar games die natuurlijk meteen genoemd worden. The Last of Us (The Frozen Wilds), Borderlands, Red Dead Redemption, Spider-Man (The city that never sleeps) en The Witcher 3 (Blood and Wine) zijn bijvoorbeeld games met fantastische en inhoudelijk goede DLC. Kunnen Koos en Boris er meer opnoemen?

Nintendo en de mobiele markt

Het is een vraag die gesteld wordt na aanleiding van de Nintendo Nights van afgelopen week. De afgelopen tijd zien we Nintendo steeds meer naar mobiel gaan. Games als Super Mario run en Mario Kart mobile zijn laatst nog naar Mobile gekomen. Maar het is niet dat Nintendo zich nou compleet focust op mobile games. Moet dit veranderen en liggen er hier mogelijkheden voor Nintendo of is de huidige aanpak het verstandigst? De meningen zijn verdeeld.

Oudere generaties Pokemon niet overdraagbaar naar Pokemon Sword & Shield

De laatste tijd wordt er bijna constant nieuws gedropt over de nieuwe Pokemon. Nieuwe Pokemon, trailers en ga zo maar door. Maar de oudere generatie Pokemon zouden niet overdraagbaar zijn naar Pokemon Sword & Shield. Wat vinden Boris en Koos hier eigenlijk van?

Wat is volgens jouw de beste DLC die je ooit gespeeld hebt en wat maakt volgens jouw een DLC goed? Vindt jij ook dat Nintendo meer aandacht zou moeten hebben voor Mobile Games of moeten ze hun huidige koers blijven varen? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch