Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Ghost Recon Breakpoint Beta, RPG’s en Cyberpunk

09/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Brievenmaandag! JJ is nog steeds ziek, zwak en misselijk. Geen JJ dus, maar wel Boris en Jelle die na een druk weekend weer je brieven gaan behandelen. Tenminste, als die er zijn. Het duurt even, maar de brieven zullen uiteindelijk echt wel behandeld worden. Even een omgekeerde volgorde dus, maar wel weer een brievenmaandag met een paar interessante onderwerpen. Boris kan zich niet inhouden over de Ghost Recon Breakpoint Beta, het RPG-genre wordt uitgebreid besproken en discussiƫren de heren over wat er nou echt Cyberpunk is.

De week van de Ghost Recon Breakpoint Beta

Het zit qua games overvol de komende weken. Zo ook met de Ghost Recon Breakpoint Beta, die afgelopen week van start ging. Hij neemt deze week samen met Jelle de review op, maar hij kon zich niet zo lang inhouden. En natuurlijk resulteert het in een gesprek over bitcoin en wordt de Bitcoin Show compleet schaamteloos gepromoot. What’s new.

Zijn er RPG’s die niet tijdrovend zijn?

Want daar staan RPG’s natuurlijk wel om bekend. Wie de combinatie RPG’s en niet tijdrovend weet te vinden zou zich kunnen aanmelden voor een hoofdrol in een nieuwe film of serie van Sherlock Holmes. Ze zijn namelijk niet zo makkelijk te vinden. Jelle en Boris proberen antwoord op de vraag te geven.

Wat is nou echt Cyberpunk?

Het gaat dit keer niet eens om de game zelf, maar om de stijl. Want de stijl was jaren geleden natuurlijk helemaal hip. Nu wat minder, maar Cyberpunk 2077 zou deze stijl zo maar weer eens een trap in de goede richting kunnen geven. Maar wat is er nou eigenlijk echt cyberpunk en hoe omschrijf je dat? Jelle en Boris doen een poging.

Wat vindt jij nou echt Cyberpunk? Kun jij een RPG opnoemen die niet tijdrovend is? Wat verwacht je van Ghost Recon Breakpoint?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch