Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over genderneutraliteit en Marvel-series

14/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeuuuuuuj! Een nieuwe week, een nieuwe brievenmaandag! Het weekend is weer voorbij gevlogen, maar de Gamekings-redactie is niettemin klaar voor een nieuwe week. De aankomende zeven dagen mogen er immers weer een hoop items worden verwacht. Voordat Shelly, JJ en Koos losgaan met het beantwoorden van de brieven, nemen ze naar goed gebruik het weekend door. Uiteraard komt hier de start van de eredivisie aan bod, alsmede de internationale voetbalwedstrijden die dit weekend de revue passeerden. Shelly houdt zich hier uiteraard afzijdig, maar ook zij heeft zich dit weekend weer prima vermaakt. Benieuwd naar alle wilde verhalen en spannende brieven? Check dan brievenmaandag over genderneutraliteit en Marvel-series!

Uitbrakken met The Defenders

Politieke discussies creëren zo nu en dan enige consternatie in de community, maar aangezien een vragensteller het onderwerp genderneutraliteit te berde brengt, gaan de heren en dame toch even los. De sterke meningen vliegen zodoende over tafel, zoals je dat van Gamekings mag verwachten. Uiteraard blijft het hier niet bij, want er zijn veel meer brieven binnengekomen. Zo steekt de discussie omtrent frame rates op de console, in dit geval de Playstation, weer de kop op. De vragensteller in kwestie heeft het gevoel dat ontwikkelaars zich in toenemende mate focussen op de PS4 Pro. JJ, Shelly en Koos delen hun gedachten over deze vermeende problematiek.

In het restant van deze brievenmaandag blikken de heren en dame vooruit op de Gamescom. Vooral de positie van Microsoft wordt belicht. Verder wordt er aandacht geschonken aan het fenomeen Marvel-series op Netflix. Met Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist en Luke Cage is het scala aan superhero’s op Netflix inmiddels behoorlijk breed. Deze characters komen in Marvels The Defenders allemaal samen om hopelijk wederom een hoop spektakel te brengen. Wat is jullie mening over de The Defenders? Iron Fist was voor veel mensen een teleurstelling, maar de overige mini series waren in kwalitatief opzicht een behoorlijk succes. Laat je horen in de comments onder deze brievenmaandag over genderneutraliteit en Marvel-series!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch