Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over gaming chairs & Nintendo op de E3

24/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een extra dag weekend is bij Gamekings geen reden voor minder content. Want we maken 365 dagen per jaar content. Dus ook op Tweede Pinksterdag. Daarom ook vandaag gewoon een keiharde Brievenmaandag op je scherm. Dit keer met een zeer dynamisch duo voor je in de studio; Boris en Daan gaan namelijk samen de vaste brieven rubriek voor hun rekening nemen. En dat beloofd zoals altijd met Boris aan de desk een hoop hilariteit en vuurwerk. Dit wil je zien op deze winderige Pinksterzondag. In de nieuwe Brievenmaandag hebben we het over geileĀ gaming chairs, Nintendo op de E3 en gaming landschappen. Ga zitten, geniet van je vrije dag en de vaste Brievenmaandag hilariteit.

Het kiezen van de juiste gaming chair

Lekker gaan zitten voor je game en vooral lekker blijven zitten, dat zijn twee totaal verschillende dingen. Tuurlijk kun je plaatsnemen op die oude vertrouwde bank, bed of afgetrapte studentenstoel. Maar lekker blijven zitten op dat spul is vaak nog een hele klus. De gaming bizz heeft hier uiteraard een oplossing voor gevonden (slimme gasten dat ze zijn). Het heet: de gaming chair. Een stoel die speciaal gemaakt is om een langere tijd comfortabel op te zitten, terwijl jij je games kunt blijven spelen. Alleen: welke stoel is nu het beste voor jou? Wat voor soort eisen moet je eraan stellen en hoe vind je de stoel waar jij hard op gaat? Boris en Daan gaan even goed in hun geheugen en ervaringen graven om tot het juiste verdict te komen. Maar Boris en Daan kennende kan het ook zomaar een jolige remark worden…

Nintendo op de E3

De vaste bezoekers van de Gamekings website hebben het waarschijnlijk al gezien: we krijgen tegenwoordig vaak de comments dat we te weinig nieuws over Nintendo hebben op onze website. Maar geen paniek: we vergeten Nintendo uiteraard nooit. Dat zou hypocriet zijn. Ze houden hun shit gewoon goed geheim. Gelukkig dat deze brievenschrijver ons ook de mogelijkheid biedt om het over Nintendo te hebben. Want we hebben allemaal een Switch op de reactie en zijn dus fan. De vraag is: gaan we wat nieuws van Nintendo zien op de E3? Daan en Boris hebben het hier uitgebreid met je over hebben in deze Brievenmaandag op zondag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch