Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Gamescom, microtransactions en Death Stranding

19/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeuj! Het is tijd voor een nieuwe brievenmaandag. Deze keer nemen Koos en Daan jullie veelgestelde vragen door. Natuurlijk gaat het deze week vooral over Gamescom, maar er zijn ook vragen over onder meer microtransactions en Death Stranding.

Gamescom 2019 is hier!

Jawohl! Het moment is eindelijk daar. De hype begint steeds meer toe te nemen, maar vanaf dinsdag is het zover. Dan gaat de gamebeurs beginnen. De mensen die het item van afgelopen weekend hebben gezien, zullen inmiddels weten wat er gaat gebeuren. Roadtrip-items, livestreams, game previews en nog veel meer. Pak je worstenbroodje er maar bij en ga de komende week genieten van heel veel Gamescom-items en previews.

Microtransactions…

Tijdens EvdWL werd dit onderwerp al even aangesneden na aanleiding van Apex Legends. Microtransactions zijn, of je het nu wil of niet, een belangrijk onderdeel van gaming. De grote vraag is of de kosten voor gamers niet uit de klauwen lopen en of dit echt de enige manier is om als uitgever buiten de verdiensten aan de kopieën om meer geld te verdienen? En wat is het verschil tussen wat Destiny 2 doet en wat Apex Legends/FIFA doen? Deze vragen beantwoorden Daan en Koos tijdens deze brievenmaandag.

Death Stranding

Eén van de games waar Koos het meeste naar uitkijkt dit najaar en een game waar Daan en waarschijnlijk wel wat meer mensen commercieel helemaal mee dood worden gegooid. Wat er precies van de game verwacht kan worden tijdens Gamescom is natuurlijk afwachten, maar dat de game er zal zijn en niet stilletjes de E3 voorbij zal laten gaan lijkt wel een zekerheid. De game werd tijdens het Gamescom-item van afgelopen weekend ook al kort besproken.

Wat verwacht je van de Gamescom? Welke game of uitgever kijk je het meest naar uit? Wat wil je zien van Death Stranding of andere bepaalde games? Laat je ideeën en verwachtingen achter in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch