Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over games en educatie, en VR

28/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De treinen rijden niet op tijd, we zijn nog brak en het is koud, dat kan maar één ding betekenen, namelijk: maandag. Op deze maandag schijnt het zonnetje in ieder geval wel en we hebben een aantal toffe brieven binnen gekregen. Check hoe JJ, Emiel en Skate de week aftrappen in deze Brievenmaandag over games en educatie, en VR.

Nadat onze Gamekings vertellen wat ze dit weekend allemaal hebben uitgespookt, gaan we uiteraard naar de brieven van de week. Zo is er bijvoorbeeld een vraag over games met educatieve elementen en of je onbewust wel eens dingen leert door het spelen van games. Dit ontketent een heerlijke discussie over het huidige onderwijssysteem in Nederland en wat er allemaal mis mee is. Ook hebben we een vraag over custom PC’s en games die naar de PC worden geport op beschamende wijze en waar het probleem mogelijk ligt. VR blijft natuurlijk ook een hot topic, zo hebben we ook deze week een vraag over VR en welke games echt de moeite waard zijn.

Benieuwd naar alle ingezonden vraagstukken? Check dan deze Brievenmaandag over games en educatie, en VR!
Ook is het vandaag een bijzondere dag, want de 400e aflevering van Gamekings komt vanavond op TV! Check dus vanavond 21:45 Spike TV, want dit wil je natuurlijk niet missen! Ben jij één van de trouwe kijkers die zelfs de allereerste aflevering heeft gezien? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch