Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over games die toch leuk blijken te zijn, consoles & chips

31/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat een fantastisch weer was het afgelopen weekend hè? Zon, zee, terras, noem het maar op. De lente komt eindelijk door en daar mochten we met zijn allen van genieten. Maar zoals met alles in het leven, kwam ook hier aan een eind. Maar niet getreurd. Dan zijn wij wel even het substituut zonnetje in huis. Met een hoge dosis brieven in onze hoogsteigen Brievenmaandag. Deze week hebben we een goede afwisseling tussen lange- en korte brieven. Zo is er een brief ingezonden over horror games die achteraf toch leuk bleken te zijn, een vraag over welke console je als PC gamer goedkoop kan kopen én een vraag over hoe je het chiptekort moet zien. Skate en Koos nemen alle brieven met je door.

Brievenmaandag: horror games die tóch leuk blijken te zijn

We zijn allemaal wel eens sceptisch over een nieuwe titel. Je hoort soms bij voorbaat verschillende verhalen over een nieuwe game en vraagt je af of dit wel of niet iets voor jou is. Of je bent – net zoals de inzender van deze brief – fan van een bepaalde genre van games en wil je horizon verbreden. En daar gaat nu precies deze vraag over. Stel: je bent fan van horror games, maar vind iets met jumpscares (zoals Resident Evil) gewoon niet leuk. Moet je dan de nieuwe Resident Evil wel oppakken, of niet? Een terechte vraag uiteraard, waar Skate en Koos zich over gaan buigen. Want, is het voor de mannen ook wel eens gebeurd dat ze op voorhand sceptisch waren, maar toch zijn verrast? Je hoort het in deze Brievenmaandag over o.a. horror games.

Een console voor je neefje

Gamen is duur als je een spelcomputer moet kopen en de eerste games. Dat weten we allemaal en het is helaas moeilijk om er iets aan te doen. Degene die deze brief heeft ingestuurd, heeft daarom een goede vraag: ‘Wat raad je jouw neefje aan van 15?’ Er zijn verschillende nieuwe en tweedehands mogelijkheden, maar iets vinden voor een beperkt budget is nog altijd een lastige klus. Skate is inmiddels zelf ook vader, dus hij kan hiermee alvast in de toekomst kijken en nadenken over wat hij zijn kleine meid ooit gaat geven. Koos is (gelukkig) nog geen vader, maar hij kan zich uiteraard wel inleven in de vraag van deze brief inzender. En zo geschiedde het. Skate en Koos nemen al jullie prangende vragen voor je door in deze nieuwe, (warme) Brievenmaandag.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch