Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over GamePass, The Last of Us 2 en verandering

11/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoogste tijd om de lockdown even te doorbreken met een uurtje gezellig geklep naar aanleiding van binnen gekomen mails en vragen uit de chat. Je raadt het al, het is Brievenmaandag tijd. Koos en Daan zitten achter de desk en geven vrijuit pratend de antwoord op de vragen die binnen zijn gekomen. Voor hen een heerlijk begin van de maandags werkdag, voor jullie, hopelijk, een fijne break in de middag routine.

Is GamePass gevaarlijk voor de echte game verkoop

We hebben een flink aantal vragen binnen gekregen. De lockdown is duidelijk gunstig geweest voor deze rubriek. Toch nog één lichtpuntje dan… Een interessante vraag was die over GamePass. Wat als die heel succesvol blijkt te zijn en Xbox er dan achter komt dat men beduidend minder geld verdiend als met gewoon games verkopen. Wat dan? Kunnen ze dan nog terug? Ook goed is de vraag of developers en publishers na het lek van The Last of Us 2 huiveriger zijn geworden om pure singleplayer games te maken. Immers, als het verhaal op straat ligt, waarom zou je het dan nog spelen, laat staan kopen? Ook de Briefmeneer doet een duit in het zakje door een vraag te stellen over de muis- en toetsenbord ondersteunt van de Xbox. Waarom is daar zo weinig marketing voor gedaan? En moet Sony ook niet met een eigen lijn toetsenbord en muis komen?

Met de versoepelingen zitten de mannen voor je klaar

Koos en Daan hakken met plezier de kop van de week af en kleppen er een uurtje lustig op los. Met een divers aanbod aan brieven hopen ze jullie zoals elke week een aangename tijd te bezorgen. De lockdown mag er dan nog steeds zijn, de versoepeling lijkt wel wat meer in zicht te komen.  En ik denk dat we daar allemaal blij mee zijn. Have fun en stay safe!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch