Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de E3, Xbox Scorpio & Rxalph

15/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

David en Koos hebben het hele weekend gebuffeld bij de tv opnames van het 18e seizoen van Gamekings, terwijl Daan in Muiderslot broodjes stond te verkopen. Desalniettemin is het weer hoog tijd voor een gloednieuwe editie van Brievenmaandag.

Rxalph met een silent X

Met een klein beetje wallen onder de ogen gaan onze Gamekings jullie vragen beantwoorden. De heren aan tafel hebben het onder andere over de Xbox Scorpio, Davids fantasiebeest “Rxalph” en de aankomende Gamer’s Heaven in Den Bosch. Ook beleeft Koos een stevige mental breakdown, maar wat de reden daarvoor is en hoe David zijn Rxalph eruit ziet, zullen we nog niet verklappen.

E3

Als laatste bespreken David, Koos en Daan de aankomende E3. Aangezien Playstation de afgelopen jaren een voorsprong heeft opgebouwd ten opzichte van de Xbox, moet Microsoft gaan knallen met de Xbox Scorpio. De mannen bespreken wat er zou kunnen gebeuren op de E3 waardoor Microsoft een comeback zou kunnen maken. Met pijn in de Ajax-harten van Koos en Daan stelt ene “GKShirley” (of Shelly!?) ook nog de vraag: Is Ajax kampioen? Sportief genoeg feliciteren beide heren Feyenoord, in de hoop dat Ajax de Europa League wint.

Een Brievenmaandag vol met vragen, vermoeide grappen en nieuwtjes vanaf de Gamekings redactie. Ben je benieuwd of de heren er toch wat van hebben gemaakt? Check dan deze Brievenmaandag over de Xbox Scorpio & Rxalph en laat in de comments weten hoe jouw fantasiebeest eruit zou zien!

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch