Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over de Game Pass, Censuur & Guerrilla Games

22/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat gaat het weekend toch snel voorbij. Zo snel dat de mannen niet eens weten hoe laat het is. Gaat de klok nou een uur voor- of achteruit? En wanneer gaat de wintertijd überhaupt in? De hoge pieten in Brussel willen de zomer en wintertijd helemaal afschaffen en gewoon één tijd hanteren voor alle landen in de EU. Misschien is dat wel makkelijker voor iedereen. Dan hoef jij je daar in ieder geval niet meer druk om te maken.

Melk drinken is racisme!

Voordat we beginnen met Brievenmaandag moet Koos nog wel even iets kwijt. Hij heeft namelijk net Breaking News ontvangen op zijn mobiel. Wat zou het kunnen zijn? Is Red Dead Redemption 2 uitgesteld? Is de aarde dan toch plat? Nee, nee en nog eens nee. Dit nieuwtje is vele malen groter. Dierenrechtenorganisatie PETA beweert dat koemelk drinken een symbool is van ‘de blanke overheersing’. Kortom, als je melk drinkt ben je een racist volgens PETA. De wereld moet niet gekker worden.

Langste brief ooit!

Wat een lange brief hebben we ontvangen. Maar wel eentje met een leuke vraag. Het gerucht gaat dat JJ nog steeds op adem moet komen. Deze maand zou in Europa en Amerika namelijk het nieuwste deel uit de Senran Kagura serie verschijnen. In Japan is de game al maanden uit, maar we moeten zoals altijd op de vertaling wachten. Nou blijkt dus dat dat niet de enige reden is waarom de game op zich laat wachten. De Engelse versie wordt namelijk gecensureerd. In het spel kun je namelijk de virtuele dames betasten in een zogeheten ‘Intimacy Mode’. Deze mode zal in de Europese en Amerikaanse PlayStation versie niet beschikbaar zijn, terwijl deze wel te spelen is op de Nintendo Switch. Is het niet beter voor de consument om zelf te mogen bepalen hoe zij het spel spelen?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch