Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Game Characters en VR-gaming

25/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dag lieve Gamekings-kijkende vriendjes en vriendinnetjes. Voor deze Brievenmaandag zijn Boris, Skate en Emiel speciaal eerder naar de redactie gekomen. Je vragen zullen uiteraard vol enthousiasme en genot door deze drie heren beantwoord worden .

Je hebt vrijdag in de livestream kunnen checken hoe er los gegaan werd met Euro Truck Simulator 2 en daarom beginnen we de maandag met de poll van de week: Wat vind jij van simulatiegames? Daarnaast is er een vraag binnengekomen over welke game characters onvervangbaar zijn en of de lore van toegevoegde waarde is voor de ervaring van een game. Ook gaat het over klassieke adventure-games, komt zelfs Medabots ter sprake en zoals de titel van dit item al insinueert, zal het gaan over VR-gaming. Uiteraard is een Brievenmaandag geen echte Brievenmaandag als er niet ook een paar dilemma’s worden voorgelegd.

Check alles wat er zojuist genoemd is en nog veel meer in deze awesome ‘mannelijke’ Brievenmaandag over onvervangbare game characters en VR-gaming!

Brievenmaandag over Game Characters en VR-gaming

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch