Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Fortnite, favoriete regisseurs en Rockstar games

14/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en Koos zitten op de maandagmiddag klaar voor een nieuwe brievenmaandag. Het is ten slotte het begin van een nieuwe week. Er wordt natuurlijk even gepraat over het Fortnite event dat gisteren het einde van seizoen tien betekende. Daarnaast wordt er over de Rockstar Games Launcher en de PC-versie van Red Dead Redemption gepraat, terwijl Jelle en Koos ook goed moeten nadenken over hun favoriete regisseurs.

Het Fortnite event dat de wereld op zijn kop zet

Want Fortnite is inmiddels zo groot dat zelfs de main stream media het heeft over het event van gisteren. Het einde van seizoen tien werd op spectaculaire wijze gedaan. Niet alleen was het voor de mensen die toen in de game zaten visueel een spektakel, maar het leverde ook veel vragen op. Wat en wanneer komt seizoen 11? Waarom kan de game momenteel niet gespeeld worden (spelers zien een zwart gat of kunnen niet inloggen)? Vragen waar Epic Games voorlopig geen antwoord op geeft. Een marketingstunt deluxe.

Wie zijn de favoriete regisseurs van Jelle en Koos?

Nou, misschien krijg je daar in deze brievenmaandag wel antwoord op. Namen als David Lynch en Stanley Kubrick komen langs. David Lynch kun je kennen van films als The Elephant Man (1980), Blue Velvet (1986), Lost Highway (1997) en Mulholland Drive (2001). Stanley Kubrick is bekend van het regisseren van onder meer Paths of Glory (1957), The Killing (1956) en Spartacus (1960). Maar zijn dit ook hun favoriete regisseurs?

Rockstar en hun Game Launcher

Want als je geen game launcher hebt, dan hoor je er niet meer bij. De Rockstar Game Launcher is inmiddels al een tijdje uit, in navolging van bijvoorbeeld Steam, Uplay en Origin. Games als Red Dead Redemption 2, die ook naar PC en Google Stadia komt, zijn speelbaar op deze launcher. En laat er over deze game nou net twee vragen zijn. Toeval bestaat niet.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch