Menu Premium
Loading...

Brievenmaandag over Firstlook Festival en cross-platform play

25/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Een nieuwe brievenmaandag. In deze editie zitten Shelly, Jelle en Emiel klaar om enkele van jullie ingezonden brieven van een antwoord te voorzien. Zoals je gewend bent nemen de Gamekings-presentatoren, alvorens ze aan de brieven beginnen, het weekend door. Ben je verder benieuwd naar de velen brieven? Check nu deze Brievenmaandag over Firstlook Festival en crossplatform play!

Een nieuwe week, een nieuwe brievenmaandag!

We beginnenmet een goede brief over het fenomeen crossplatform play. Zoals velen van jullie weten is het technisch gezien al lang en breed mogelijk om op je console of pc met of tegen vrienden op andere platformen te spelen. Sony gooit echter de kont in de krip. Shelly, Jelle en Emiel buigen zich over deze kwestie en spreken hun verwachtingen uit wat betreft de toekomst van crossplatform play. Hierna behandelt het trio nog een hoop andere brieven. Een daarvan is aanzet voor een discussie over wat de heren en dame de beste game van het jaar vinden. Uiteraard zijn de presentatoren van Gamekings het allerminst met elkaar eens.

Zoals jullie hebben gemerkt kent deze brievenmaandag wat audio-problemen. Een van de zenders staat op het punt van het ondergaan van een pijnlijke dood. Voor deze brievenmaandag was het niet mogelijk om het probleem helemaal op te lossen. Naarmate het einde van de video nadert, neemt het gekraak af. We hopen op jullie begrip. De kapotte zender is op weg naar de reparateur, dus hopelijk is het allemaal snel opgelost. Check nu deze Brievenmaandag Firstlook Festival en crossplatform play!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch